Once a Year, Go Some Place You've Never Been Before

Bijscholingen en specialisaties

Waarom een EYU-VYN erkende bijscholing?

Onze bijscholingen en specialisaties zijn EYU-VYN (Europees) erkend. Wat betekent dit voor de docent?

De bijscholing voldoet aan de kwaliteitsnormen en beroepscode van de Europese Yoga Unie en Vereniging Yogadocenten Nederland (basisregels zijn o.a. stimuleren van groei, respect en deskundigheid). Zij is gericht op het aanbieden van variatie en het prikkelen van verdere bewustwording in veiligheid in lesgeven. Bij afronding van elke erkende bijscholing kan de cursist vertrouwen op kundigheid en kennis in de geschoolde onderdelen.

Erkende bijscholingen zijn gebaseerd op gedegen systemen van (yoga-) anatomie, didactiek, psychologie en filosofie. Effecten van deze systemen worden door zowel beoefenaars als professionals onderschreven en als positief ervaren. Bovendien geeft elke bijscholing, naast variatie in lesgeven, handvatten voor het toespitsen van de yogalessen op uiteenlopende behoeften van de deelnemers.

Bovendien ontvangt elk erkend docent bijscholingspunten voor het Europees kwaliteitsregister. Bij voldoende punten wordt dienst naam vermeld op de website voor kwaliteitsyoga, men is tevens vindbaar op locatie en specialisatie.

Groeien, Ontwikkelen, Verfijnen...

Een leven lang leren, waarom zou je?

Nou... vooral omdat het ontzettend leuk is. Je werkt niet alleen aan je persoonlijke groei, maar gaat ook meer variatie aanbrengen in je werk en misschien ook wel op andere terreinen. En daarmee houd je jezelf niet alleen geestelijk, maar ook sociaal en beroepsmatig 'in shape'.

Door regelmatig iets nieuws te leren, verbeter je niet alleen je kunde en kennis, maar gebeurt er ook iets in je brein en energetisch systeem: er worden nieuwe verbindingen gelegd, je zelfvertrouwen groeit, je mentale uithoudingsvermogen en flexibiliteit verhoogt en je houdt je daarom zowel geestelijk als professioneel 'in shape'!

Dus wij raden aan wat Dalai Lama al eens zei: "Kom één keer per jaar op plekken waar je nog nooit geweest bent."

Welke bijscholingen en specialisaties kun je bij ons volgen?

Hieronder hebben wij verschillende bijscholingen en specialisaties bijgevoegd met meer informatie op de desbetreffende pagina. Wij bieden bijscholingen aan voor: Chi Flow Yoga en Yoga en Pijnvermindering. Deze bijscholingen zijn een volledige, sterke en YVN-erkende bijscholing voor jou als yogaleraar. 

Onze Yoga Docent Specialisaties zijn: Zwangerschapsyoga, Yoga voor Ouderen, Kinderyoga, Adem en Ontspanning (AOT), en Natural Alignment

Ben je op zoek naar een erkende yoga bijscholing of specialisatie? Bij Yoga Roots Parkstad gevestigd in Heerlen en Voerendaal ben je aan het juiste adres. Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie over onze bijscholingen en specialisaties kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.